Pregled pogojev poslovanja

Podjetje: DRUŠTVO BARIGLA
Naslov: Šutna 42,  1241 Kamnik
Davčna številka: 42110238
Matična številka: 4061578000
Zavezanec za DDV: Ne
IBAN: SI56 1010 0005 2878 575

V spletni trgovini Narobe Svet se trudimo prikazati izdelke čim bolj resnične. Kljub trudu slike ne morejo odražati dejanskega stanja izdelka, torej to ne more biti razlog za reklamacijo. So pa fotografije profesionalne in kot take avtorsko zaščitene.

Cene in popusti se bodo spreminjale, saj je vsak izdelek unikat. Popusti, kuponi in druge ugodnosti se med seboj ne seštevajo.
Vse cene izdelkov so v EUR  brez DDV, saj po trenutni zakonodaji Društvo  Barigla ni davčni zavezanec. Cene izdelkov ne vsebujejo stroškov pošiljanja, zato so ti stroški prišteti ceni izdelka. Stroški pošiljanja so navedeni z DDV, kot je navedeno v ceniku Pošte Slovenije. Vsi paketi se pošiljajo kot “paket s storitvijo pazljivejše ravnanje“, ki je dražji od navadnega paketa. Z višjo ceno poštnine zagotavljamo, da izdelki do vas pridejo v enem kosu. Pri nakupu nad 100 € vam poštnino podarimo.

Za razpoložljivost posameznih izdelkov ne jamčimo, saj so  unikatni in neponovljivi. Sprejemamo naročila za personalizirane izdelke in izdelke, ki so pošli iz zaloge. Za napake v tisku ne odgovarjamo. Pridržujemo si pravico do sprememb. Akcijske cene veljajo za posebej objavljene izdelke in časovno obdobje. Pridržujemo si pravico, da izdelke brez predhodnega obvestila iz prodaje umaknemo. Fotografije in logotipi so last proizvajalcev in so avtorsko zaščiteni.

Varnost in zasebnost vaših osebnih podatkov sta nam zelo pomembni, zato neprestano skrbimo da so vaši podatki pri nas na varnem. Pišite nam, če želite dostopati ali spremeniti vaše osebne podatke ali če želite popoln izbris iz baze podatkov. V kolikor ne želite več prejemati naših obvestil, nam lahko kadarkoli javite na info@narobesvet.si.

Celotni pogoji poslovanja so dostopni na povezavi.